Vijesti

Demo verzija hrvatske avanture Saint Kotar izlazi u travnju; studio je u potrazi za glasovnim glumcima

Veseli nas vijest da ćemo uskoro moći isprobati domaću igru koja izgleda obećavajuće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saint Kotar je po prvi put najavljen u lipnju 2016. i od tada domaći studio Tanais Games vrijedno radi na svojoj point and click avanturi s elementima horora i radnjom smještenom u hrvatskim gorskim krajevima.

Zadnjih nekoliko mjeseci u pripremi je demo verzija igre koja će biti dostupna od 10. travnja kada ujedno započinje kampanja na Kickstarteru. Dotad možemo zaviriti u ono što nas čeka u demou. 

Iz studija su nedavno izašli s informacijom da traže glasovne glumce za šest likova (5 muških i 1 ženski) u Saint Kotaru. U nastavku prenosimo uvjete i informacije o poslu.

  • dobro poznavanje engleskog jezika u čitanju i govoru: Karakteri iz igre podrijetlom su Slaveni, s glasovima na engleskom jeziku, zbog čega je određena razina “slavensko-engleskog” naglaska dopuštena ali i poželjna radi stvaranja autentične lokalne atmosfere unutar igre.
  • lokacija studija snimanja glasova: Zagreb. Kandidati moraju biti u mogućnosti dolaska na audiciju, i naknadnog snimanja materijala za odabrane kandidate, u studiju smještenom u užem centru Zagreba.
  • rok prijava: hitno, najkasnije do 10. ožujka.
  • dostupnost: snimanja u ožujku vršit će se za manji dio igre koji uključuje početak radnje (dio koji sačinjava igrivi demo). Krajem 2018. godine snimat će se glasovi za preostali dio scenarija gdje će se točan period snimanja naknadno odrediti. S obzirom da se svi likovi iz igrivog dema naknadno pojavljuju u ostatku radnje, kandidati moraju pružiti svoju dostupnost i za snimanje preostalog scenarija krajem godine.
  • više informacija o nama i samom projektu: www.tanaisgames.comwww.saintkotar.com
  • prijave s osobnim podatcima i životopisom slati na: [email protected]

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano