Vijesti

Destiny 2: Ovakav totalno blesav trailer mogu smisliti samo Japanci

Live action traileri često znaju biti efektni i nabrijavajući, no u Zemlji izlazećeg sunca odlučili su se na malo drugačiji pristup.

Dok je ideja vodilja da live action traileri budu napucani specijalnim efektima i često se angažiraju poznati glumci (pretražite YouTube i pogledajte takve trailere za, recimo, Far Cry 3, Rainbow Six Siege, Titanfall ili neki od COD-ova), u Japanu se tek izašli Destiny 2 reklamira na nešto drugačiji način.

Za snimanje live action trailera angažiran je niz plesača koje je u koreografiju posložio poznati japanski tim Furitsuke Kagyou Air:man. Trailer je zapravo motiviran sitnicom koju će najbolje razumjeti veterani prvog Destinyja. Za vrijeme dok se čekalo na manje iskusne ili sporije kolege iz fireteama da ih sustignu ne bi li zajedno krenuli dalje u raid ili Nightfall ili se čekalo one neopremljene companion aplikacijom da odu do Towera i promjene opremu, mnogi su isprobavali i zabavljali se plesnim emoteovima, pa čak i izvodili kvazi koreografije kakve možemo vidjeti upravo u traileru.

Kako je u Japanu ipak malo drugačiji mentalitet, baš nas zanima koliko uspjeha ima ovakav način promocije. No, najlakše ćete to procijeniti ako pogledate trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=vII1AGyantY

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close