Vijesti

Destiny 3 iduće godine? Nadamo se da ne

Prerano za veće promjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih nekoliko dana igraći svijet bavi se raspadom Bungiea i Activisiona. Ljubav je pukla nakon 8 godina veze, koja nije konzumirana na pravi način, nego je bila puna tenzija i razilaženja. Hej, zvuči kao brak, zar ne? No, Bungie i Activision svakako idu svojim cestama i putevima, a ako ste vi bili na skijanju i ne znate što se sve događalo u ovoj priči, mi smo tu:

Igrači za zadnjih 8 godina i relativno loš Bungie krive Activision. Bungie se odvojio i sad svi očekuju da će magično i preko noći Destiny 3 postat najbolja igra svih vremena. Naravno, to je daleko od istine jer Bungie se ponovno mora dokazati i pokazati da može, zna i želi. Ako Destiny 3 bude ista igra kao prva dva, iskreno mislim da Bungie može zaključati vrata tvrtke. Prema mišljenju analitičara i poznavatelja igraće industrije, Bungie će izdati Destiny 3 2020. godine što bi značilo da prati vremensku crtu izdavanja od 3 godine. 

Jesu li 3 godine dovoljne da Bungie spasi sebe i Destiny

Osobno mislim jako teško. Svjestan sam da je Bungie preuzeo rizik kad se maknuo od Activisiona jer sad sam treba izgurati ogromne troškove publiciranja i marketinga igre, a uz to treba i raditi na njoj. Bungieu gubitak vremena znači gubitak novca, ali Bungieu loš Destiny 3 znači ključ u bravu, pa što je sad gore od toga dvoje? Pokazalo se da 3 godine razvoja nije dovoljno jednostavno za igru i nadam se da će Bungie ipak uzeti ukupno 4-5 godina vremena (uz nove investitore) za rad na igri. Ako će Bungie izdati isti Destiny, sumnjam da će igrači “popušiti” istu priču tri puta. Ili hoće? 

Jasno je da Bungie želi biti s igrom što je bliže moguće izlasku next-gen konzola koje prema svemu dolaze 2020. godine, ali Bungie bi dobio još puno više da izda kompletnu igru s puno više sadržaja i manje plaćenih gluposti tamo za 2-3 godine, iako je mala vjerojatnost da Destiny 3 neće doći do 2022. godine. Možemo se samo svi skupa nadati da je Bungie izvukao debelu pouku zadnjih 8 godina i da će biti pametan kad je riječ o Destinyju 3. Sudbina mu ovisi o uspjehu “Sudbine 3”.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano