Vijesti

Detalji o besplatnim i plaćenim DLC-ovima u prvoj godini Divisiona

Dva besplatna i tri plaćena u sklopu Season Pass-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se već neko vrijeme pričalo o DLC-ovima nakon izlaska Divisiona, (koji dolazi za samo 5 dana!!) Ubisoft je danas iznio sve detalje i trailer za iste.

Prvi besplatni sadržaj pod imenom “Incursions” dolazi već u travnju i donosi endgame aktivnosti za timsko igranje (pandan raidovima ili barem strikeovima u Destinyu, pretpostavljamo), te loot trading između igrača u istoj ekipi – nešto što mnogo igrača u Destinyu priželjkuje od samog izlaska. Već idući mjesec dolazi novi besplatni dodatak imena “The Conflict”, a donosi nove mogućnosti u Dark Zoneu, te upad (vjerojatno je ovo raid) u New York Columbus Circle.

Tri plaćena dodatka koji se mogu uzeti zasebno kroz season pass ili u sklopu Gold ili Collectors verzije igre kreću u lipnju. Prvi će se zvati “Underground”, a omogućit će kao što i ime govori, lov i napucavanje u beskrajnim tunelima i podzemnim željeznicama ispod Manhattana. Kasnije na ljeto dolazi “Survival” koji očekivano donosi neku vrstu survival moda u kojem igrač(i) treba(ju) što dulje ostati živ(i) dok se skupljaju zalihe i oprema. Kao zadnji dodatak (na zimu) se spominje “Last Stand” o kojem je rečeno najmanje, samo se zna da dolazi neka nemilosrdna prijetnja, brrr!

Za više detalja slobodno pogledajte i foršpan:

Division DLC plan

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano