Vijesti

Deus Ex Revision mod i dvije godine nakon izlaska doživljava poboljšanja

Ponovno spominjanje originalnog Deus Ex-a možda opet nekoga natjera da reinstalira igru. Ako išta, barem radi ogromnog Revision moda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa iz Caustic Creativea ne spava na lovorikama već uporno rade na Revision modu i dvije godina nakon izlaska. Poliranje, ispravljanje bugova, dodavanje novih sitnica za poboljšanje imerzivnog simulacijskog iskustva.. Sve to donosi Revision mod.

U Revision Modu se ne radi samo o kozmetičkom poboljšanju zastarjelog izgleda igre koje pokreće Unreal Engine 1 već su nivoi podosta izmjenjeni, dodane veće lokacije kao i više elemenata kako bi izgledali realnije i napučenije. Također je poboljšana umjetna inteligancija protivnika koja je uistinu bila velika boljka originala, kao i poboljšanje augmentacija tako da, primjerice, umjesto poboljšanja plivanja i ronjenja koje je se samo povećavalo kapacitet pluća postoji poboljšanje atletskog stanja (fizičke spreme) JC-a u globalu.

Uz sve to, Revision mudi Shifter, Biomod i varijatnu Human Renovation moda. Ubacimo u miks jeoš podosta interesantne achivementse na Steam verziji, sreći nema kraja. Da bi pokrenuli Revision mod, potrebno je imati originalnu igru, a to već znate. ako je nemate, što čekate? U slučaju da niste odigrali Deus Ex, moja osobna preporuka bi bila da odigrate prvo igru u vanilla izdanju pa tek na nekom idućem prelasku aktivirate mod da vidite razliku.

https://www.youtube.com/watch?v=friB-sdtDtA

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano