Vijesti

Deus Ex Revision mod i dvije godine nakon izlaska doživljava poboljšanja

Ponovno spominjanje originalnog Deus Ex-a možda opet nekoga natjera da reinstalira igru. Ako išta, barem radi ogromnog Revision moda.

Ekipa iz Caustic Creativea ne spava na lovorikama već uporno rade na Revision modu i dvije godina nakon izlaska. Poliranje, ispravljanje bugova, dodavanje novih sitnica za poboljšanje imerzivnog simulacijskog iskustva.. Sve to donosi Revision mod.

U Revision Modu se ne radi samo o kozmetičkom poboljšanju zastarjelog izgleda igre koje pokreće Unreal Engine 1 već su nivoi podosta izmjenjeni, dodane veće lokacije kao i više elemenata kako bi izgledali realnije i napučenije. Također je poboljšana umjetna inteligancija protivnika koja je uistinu bila velika boljka originala, kao i poboljšanje augmentacija tako da, primjerice, umjesto poboljšanja plivanja i ronjenja koje je se samo povećavalo kapacitet pluća postoji poboljšanje atletskog stanja (fizičke spreme) JC-a u globalu.

Uz sve to, Revision mudi Shifter, Biomod i varijatnu Human Renovation moda. Ubacimo u miks jeoš podosta interesantne achivementse na Steam verziji, sreći nema kraja. Da bi pokrenuli Revision mod, potrebno je imati originalnu igru, a to već znate. ako je nemate, što čekate? U slučaju da niste odigrali Deus Ex, moja osobna preporuka bi bila da odigrate prvo igru u vanilla izdanju pa tek na nekom idućem prelasku aktivirate mod da vidite razliku.

https://www.youtube.com/watch?v=friB-sdtDtA

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close