Vijesti

Novi trailer za Battlefield V otkriva da ćemo u battle royale modeu voziti traktor!

Konačno traktor u battle royale modeu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 2 dana nam stiže dodatni, besplatni sadržaj u Battlefield V koji donosi puno “lipih” stvari i dodatnog sadržaja u igru. U igru se vraća Rush mode, stiže co-op i još puno dodatnog sadržaja o kojem možete čitati, a kao što smo već nekoliko puta pisali sam gameplay igre je zaista odličan i jednom kad krenete igrati teško je prestati igrat. Sadržaj je glavni problem ove igre, ali polako se i taj dio popravlja s dolaskom novih stvari, iako nedostaje više mapa koje će doći s idućim ažuriranjem. Sve što dolazi možete vidjeti u novom traileru.

https://www.youtube.com/watch?v=bitPp7wSXfg

Firestorm je mode koji najviše zanima većinu igrača, a iz trailera smo saznali da će u njemu biti vozila. Točnije, čuli smo kako se traktor pali što bi trebalo značiti da ćemo osim drugih vozila moći voziti i traktor. Također, ono što smo mogli vidjeti je da nećemo samo solo igrati već će battle royale ponuditi i igranje u timovima što je bilo za očekivati. Ne znamo još koliko će igrača biti na mapi, niti hoće li DICE napraviti potpuno novu mapu ili će samo spojiti djelove svih mapa u jednu. Pretpostavljamo da će to biti slučaj budući da mape iz igre su od snijega do pustinje. Firestorm dolazi u ožujku s novim ažuriranjem koje će zamijeniti Lighting Strike.

Dw5hakpXgAAa8cQ

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano