Vijesti

Dice je maknuo duo mode iz Firestorma; igrači su bijesni (opet)

U obranu DICE-a kojeg ne trebamo braniti, rekli su da će tako biti. Odmah na početku su rekli da će duo mode biti samo privremeno ubačen u Firestorm, ali očito mnogi igrači nisu znali da je duo mode samo privremeno “unutra.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dice živcira ljude sve više…

Iako cijelo vrijeme pišemo o BioWare-u kao studiju koji je u problemima, nije ni DICE u punom boljem stanju. Kad su izdali pravu igru? Battlefield V je odlična igra, bez sadržaja. OK, sad možda i možete pronaći nešto za sebe, ali problem je što DICE stalno miče modeove iz igre.

I samo živcira, baš jako živcira ljude. Vratili su Rush mode, pa ga opet maknuli i sve više iritiraju ljude. Koji je smisao u igru kojoj nedostaje sadržaja ubacivati modeove koji zapravo ljudi žele igrati, i stalno ih micati?

Možda DICE želi da se igrači uzbude od sreće kad ih tako *ebu u mozak i misle da će poželjet više igrati BFV kad im stalno nešto daju i uzimaju? Prema komentarima, napravili su samo suprotno – opet su razljutili svoje igrače.

Ne zna se kad će se duos opet vratiti u Firestorm. Prema komentarima koje smo uspjeli pročitati, duo mode je bio pravi pogodak za sad opet prazni Firestorm.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano