Vijesti

DICE pokazao novu mapu i novi mode koji dolaze već 4. 12. u Battlefield V

Iako igra službeno izlazi 20. 11. za one koji su prednaručili ili će kupiti običnu verziju, mi igru već danima igramo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ne samo da igramo, nego pripremamo recenziju za sve vas koji se premišljate kupiti novi Battlefield V ili ne. Pisali smo zaista već jako puno o igri, pa ako vam nije jasno kako je moguće da već puno ljudi igra igru a izlazi tek 20.11. onda svakako pročitajte ovaj članak. Zaista su zakomplicirali s previše izbora. Nekada previše izbora nije dobra stvar zapravo, pogotovo u ovome slučaju. Ako pratite naš portal onda isto tako znate da Battlefield V više nema nikakav season ili premium pass, ali zato na početku jednostavno nedostaje sadržaja. Što dolazi u budućnosti pročitajte u ovome članku!

Prikazana nova Panzerstorm mapa i novi mode igranja

Srećom, na dodatnu mapu nećemo dugo čekati. Igra na launchu ne obiluje mapama što smo također naveli u našem članku, iako moram reći da dvije mape posebno oduševljavaju. Arras i Twisted Steel. Nova mapa koja stiže u igru već 04.12. zove se Panzerstorm a sam naziv mape kaže – očekujte velike tenkovske bitke. Na mapi uz DICE radi i DICE LA. Evo kako ona izgleda u gameplay prikazu.

DIRECT FEED GAMEPLAY (SA STREAMA)

https://www.youtube.com/watch?v=KnVj-Ti4XMA&t

Čitali smo malo dojmove ekipe koja je imala priliku igrati ovu mapu, pa nisu baš ostali oduševljeni. Kažu da imaju osjećaj da je mapa malo zbrzana i slabije odrađena nego ostatak mapa koje su zasad ubačene u igru. Trebamo tek vidjeti, pa ćemo donijeti i dati naš sud. Dakle, mapu besplatno igramo od 04.12. Isti dan dolazi još jedan vrlo koristan mod za sve nas i vas koji želite vježbati svoje letačke i pucačke sposobnosti. Naime, dolazi Practice Range gdje ćete upravo moći to – vježbati i usavršavati se do mile volje. Mapa je dosta veća nego u BF4, a odlična stvar je što neće biti sami nego ćete pilotiranje vježbati protiv AI-a. 

PRACTICE RANGE GAMEPLAY

https://www.youtube.com/watch?v=v8HzzzvMhjE&t

DICE obećava da je ovo samo prva verzija poligona za vježbanje te da će na osnovu feedbacka mapu i mod još dodatno povećati i proširiti. Isti dan dolazi i mogućnost kastomizacije vozila kao i zadnja poglavlje u single player igru. U ovome poglavlju igramo u ulozi posade njemačkog tenka koja će pred tenkiste staviti moralne dvojbe oko ratovanja i ubijanja ljudi. Kao što sam rekao naša recenzija uskoro, a kada dođe sav sadržaj posebno ćemo recenzirati i battle royale mod koji dolazi u ožujku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano