Vijesti

DICE priprema spektakularan novi način igranja za treći DLC za Star Wars Battlefront

Nova Death Star ekspanzija za Star Wars Battlefront nam pored Chewbacce donosi i Battle Station mode koji zvuči fantastično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DICE je povodom Gamescoma pripremio neke nove zanimljivosti za njihov treći multiplayer dodatak koji nam stiže već idući mjesec i donosi nam novi mod koji bi mogao biti pun pogodak za ljubitelje legendarne lokacije iz Star Wars univerzuma. Battle Station je novi način igranja koji će biti dostupan u Death Star DLC-u i ovaj mode će nam pružiti novu akciju kroz mečeve koji će se odvijati u tri faze, a svaka će imati poseban zadatak.

Prva faza nam donosi svemirsku borbu u kojoj će se pobunjenici boriti u A-wing i X-wing brodovima protiv Imperija koji će pilotirati TIE Fightere i TIE Interceptore. Pobunjenicima je cilj uništiti što više TIE brodova kako bi osigurali Y-wing podršku za napad na obranu Star Destroyera. Pobunjenici će tako dobiti priliku uništiti Star Destroyera napadom na ranjive točke. Imperij ih u ovome mora spriječiti, a kao pomoć će imati i dodatne AI lovce.

rendition2.img

Druga faza nas nosi u samo srce legendarne stanice u kojoj pobunjenici moraju izvući posebnog droida, a Imperij ih mora u tome spriječiti. U ovoj fazi igrači će moći koristiti nove heroje. Fanovi će konačno dobiti Chewbaccu, a protivnička strana će imati na raspolaganju Bosska.

U velikoj završnici u trećoj fazi igrači se vraćaju u svemir kako bi završili borbu tako da u potpunosti unište Death Star. Pobunjenici mogu igrati kao Luke Skywalker u Red-5 X-wingu, a suprotna strana će na raspolaganju dobiti Darth Vadera u TIE fighteru kako bi obranili stanicu.

Death Star DLC nam pored novih mapa, heroja i modeova donosi i niz novih Star karata i oružja, a akcija će započeti u rujnu. Završni DLC dodatak će popratiti novi Star Wars film, Rogue One, koji će biti u kinima krajem godine, a igrači će u tom DLC-u dobiti mape koje će se bazirati na lokacijama iz filma, slično kao i prvi Jakku DLC.

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano