Vijesti

Dobili smo novi i ludi Rage 2 trailer, ali i datum izlaska igre

2019. godina mogu slobodno reći – biti će najveća godina u do sada u povijesti gaminga!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne zato što izlazi Rage 2. Zato što uz sve najavljene igre danas i one od ranije jasno je i pticama na grani da nas čeka godina krcata hitova koji izlaze u razmaku par dana. Nevjerojatno. Konačno smo saznali i službeni datum izlaska Ragea 2, a to je 14.5.2019. Eto, moj rođendan je 9.5. pa ako me netko želi počastiti – može. U novom traileru možete primjetiti da je igra još malo postala šarenija, ali nije izgubila niti malo na napetosti i zanimljivosti. Sviđa nam se i dalje koncept koji je na svu sreću veliki odmak i pomak u odnosu na originalni Rage. 

RAGE 2 GAMEPLAY

https://www.youtube.com/watch?v=ZppAJKcC7ZU

Ono što smo također naknadno saznali, igra nema nikakav oblik multiplayera. Niti co-op, ali niti PvP nego je prava single player igra. Nekako ostaje žal što nije ubačen barem co-op jer otvoreni svijet u igri + odlično napucavanje vuku na co-op igranje! Kako god bilo, Rage 2 i dalje ostaje meni osobno jedna od najpoželjnijih igara iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano