Vijesti

Dok je Spider-Man tu, nema vrha top liste za Laru Croft

Čini se kako je paukova mreža bolji izbor nego lijana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada ti je naslov izlaska igre u blizini bilo koje jake Sonyjeve ekskluzive kao što je u ovom slučaju Spider-Man (čiju videorecenziju našeg mahera Rajka možete vidjeti ovdje), očekuj to da nećeš sjest na tron. I doista, Spider-Man suvereno vlada UK top listom dok je Shadow of the Tomb Raider zasjeo tek na drugo mjesto. Nije ni drugo mjesto loše, ali ipak si “prvi u nizu gubitnika”. Evo kako izgleda ta lista:

  1. Spider-Man
  2. Shadow of the Tomb Raider
  3. NBA 2K19
  4. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. Grand Theft Auto V
  7. F1 2018
  8. The Elder Scrolls: Online
  9. Lego: The Incredibles
  10. Super Mario Odyssey

Izvor: ukie.org.uk

Crash je zahvaljujući novim izdanjima za ostale platforme doživio novi skok na listu dok neki metuzalemi kao Mario Kart 8 Deluxe i GTA V se jednostavno odbijaju maknuti s Top 10. Što se tiče Shadow of the Tomb Raidera, prodaja fizičkih izdanja je 70% manja nego što je to bio slučaj s rebootom iz 2013. godine. Ima smisla do neke mjere s obzirom da se fizičke igre sve manje i manje kupuju nauštrb digitalnih verzija,ali postotak je ipak velik. Za vjerovati je da će prodaja digitalne verzije igre nadmašiti reboot. S druge strane Shadow of the Tomb Raider je nadmašio Rise of the Tomb Raider za 25% (ipak treba uzeti u obzir Rise-ovu privremenu ekskluzivnost za Xbox One).

Ipak, na kraju je najbitnija sveukupna prodaja. Tomb Raider reboot iz 2013. se prodao u 11 milijuna primjeraka do kraja 2017. dok se Rise of the Tomb Raider prodao u 7 milijuna. Može li ih Shadow nadmašiti, ostaje za vidjeti. Dotada, ako vas zanima stručno mišljenje o igri iz pera našeg Filipa, pročitajte recenziju za Shadow of the Tomb Raider ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano