Vijesti

Dolazi Alien: Blackout igra i izlazi na next-gen konzolama!

Iznenada u mraku starom, sretnoh prijatelja Aliena i napunih gaće!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragi moji čitatelji jučer nam je bio divan dan. Imamo sve više dokaza da dolazi nova Alien igra. Iako ste prošlu zanemarili i to potpuno neopravdano. Alien: Isolation jedna od najboljih horor igara ikada, a AI Aliena i dan danas je iznad većine u svijetu igara. Slabija prodaja igre krivica je i velikih medija kao što su IGN koji su napravili smiješne recenzije igre i dali male ocjene jer je umjetna inteligencija Aliena bila predobra. Sreća naša, Alien na igračim kanalima nije mrtav. 20th Century Fox zaštitio je prava na ime Alien: Blackout, a u opisu stoji “game discs and software”.

Najava igre na The Game Awardsima, 07. prosinca

Sigurni smo da ćemo najavu i premijerni trailer dobiti na TGA showu. Ako malo pogledate Twitter organizatora Geoff Keighleya upravo je on igru već otprilike najavio jer font je sličan Weyland Corporationu koji je karakterističan za Aliena. 

 

Osim što je ovo fantastična vijest jer smo željni Alien igara, čini se da stiže i promjena u smjeru igre. Ili povratak na staro. Igra po svim informacijama neće biti horor stealth igra, nego opet pucačina. Na igri radi Cold Iron Studios koji se nalazi u vlasništvu 20th Century Foxa. Studio radi na igri još od 2015. godine. Nisu otkriveni još nikakvi novi detalji, ali Linkedin je zato prava meka informacija. Profili ljudi koji rade u navedenom studiju upravo su otkrili da je riječ o pucačini, ali zanimljivo je da kod nekoliko članova teama u opisu navedeno da je igra u razvoju za PC i next-gen konzole. 

Osim toga spominje se i “next-gen gameplay” i rad na online segmentu igre. Vjerujemo da će igra kao pucačina sigurno imati online. Nadamo se da neće biti samo online igre i da će komponentu za jednog igrača. Linkedin nam otkriva i da igru rade u modificiranom Unreal 4 engineu. Hoćemo li vidjeti prvu next-gen igru? Itekako moguće! Mi smo ranije već pisali o ovoj igri, a ako se predviđanja pokažu točnima ova igra mogla bi biti Division/Destiny stil pucačine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano