Vijesti

Dr. Disrespect je totalni luđak kojeg treba cijepiti protiv bjesnoće, ali on i dalje “tuče” milijune i razbija opremu

Znam da će se moj dragi prijatelj Tuhy iliti Suhy sad tuči po glavi i psovat sve meni po spisku jer opet pišem o ovakvim ljudima. Nama nebitnima, ali igraćoj zajednici jako bitnima. Zašto? Jer streameri su danas osobe utjecajnije od medija, a ovakvi članci se čitaju više od kolumna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitate, dakle pišem

Ne mislim ovdje na FFA koji je jučer eksplodirao na Redditu i zgrabio trunku slave barem na jedan dan. IGN, Eurogamer, GameSpot, Kotaku…svi oni mogu se skriti pored Ninje, Doktora ili ne znam – Shrouda i NickEh30. Vama koji ste harcdcore igrač oni ne znače ništa, ali izdavačima i developerima znače puno. Jer oni su danas uticajni od svih i njih gledaju milijuni ljudi svaki dan. Doslovno.

Dr. Dis je lud

Da bilo tko od nas se ovako ponaša, rekli biste da nismo normalni i da treba ići na liječenje. Čovjek je jednostavno poludio na Fortnite i razbio stol. Odnosno, tresnuo je od stol kao luđak.

Je, Fortnite je igra takva kakva je i ne znam više igrate li je svi kao nekada, ali nema igrača ove igre koji ne zna za Ninju ili ovog gore “gospodina.” Developeri ne zovu vas i nas na testiranje igara i cool stvari, nego ove ljude koji im donose preglede. EA ima Gamechangere, UbiSoft Star Playere itd.

Apex Legends je kupio nekoliko streamera da promoviraju igru i to je bilo sasvim normalno prihvaćeno. Kao da je to sve OK. Svi smo doživjeli napad bijesa kad igramo igre, ali nismo se obogatili, zar ne? Dobili smo samo trošak razbijenog gamepada ili tipkovnice i ćušku iza uha.

Lambo i lova od streama? O, da!

Dr. Dis je dobio vojsku sljedbenika koju će imati bez obzira napisali mi tekst o njemu ili ne. Mi bismo također radije pisali samo o novim i fantastičnim igrama, ali volimo pisati i o drugoj strani svijeta igara koju čine streameri i njihov utjecaj na industriju.

Procjene kažu da je Dr. Disrespect zaradio u zadnje dvije godine oko $5 milijuna!

Jer biti bogati streamer je san velike većine igrača, posebice mlađih. Ozbiljna lova je u pitanju, ali i slava. Možda ovaj video i članak pomogne nekome da ne bude kao ovaj čovjek? Možda i ne.

Fun fact: jeste li znali da već dugo vremena slavni hrvatski nogometaš Ante Ćorić igra s našim streamerima i nerijetko baca donacije od €1000 po streamu?

I je li FFA lud portal što ne piše više o stvarima koje se najviše čitaju (Fortnite i Ninja) jer portali žive od čitanja i klikova!? Jesmo mi ludi što radimo protiv sebe ili? Jer vijesti o Fortu i streamerima pišemo rijetko, a one su najčitanije. Pa sad vi zaključite.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano