Vijesti

Dr. Disrespect pokopao Apex Legends i nazvao ga “mrtvom igrom”

Well, that escalated quickly. Nije dugo bilo potrebno da Apex Legends prođe put od heroja pa do “mrtve” igre. Znati i sami da influenceri kao što su Ninja i Dr. Disrespect imaju ogroman utjecaj na igrače, a ovaj potonji je potpuno izgorio od igranja Apexa i tvrdi da je to to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako loša sezona

Dr. Disrespect tvrdi da igru neće spasiti battle pass i sezona jer je vidio sve što igra nudi i da je ona prilično već sad gotova zato što Respawn nakon fantastičnog launcha nije pružio dovoljnu podršku igri u smislu novog sadržaja.

Iako je igra izašla tek prošli mjesec on smatra da Respawn ne radi dovoljno na novom sadržaju i da će igra uskoro biti gotova. Iako je ovo vrlo vjerojatno ekstremno razmišljanje, činjenica je da su battle pass i nova sezona prilično loši i mlaki što se tiče sadržaja.

Gotovo da ne donose nikakvu dodatnu motivaciju za igranje. Ako je Respawn trebao negdje pogledati kako se radi battle pass i osvježava igra, onda je tu Epic majstor zanata. Ovako su propustili zakucati Fortnite, čak štoviše, dobili su nezadovoljne igrače koji nisu uopće sretni novim sadržajem i igra je po prvi nakon izlaska pretprila žestoke kritike.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano