Vijesti

Dragi Croteamu, vrijeme je da potvrdiš Serious Sam kolekciju za PS4 i Xbox One

Znamo da je tu negdje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također znamo svi, a zna to ekipa iz Croteama da svi žele i jedva čekaju Serious Sama 4. Ja bih osobno volio Serious Sama 4 vidjeti na next-gen konzolama, ali siguran sam da će igra doći na PS4 i Xbox One budući da je baza korisnika ogromna. Naravno, PC nije upitan, a tko zna možda vidimo i Switch verziju. Ovisno o tome ima li Croteam dovoljno ljudi i novaca za sve. Upravo zato nekako očekujemo potvrdu dolaska Serious Sam Collection naslova za PS4 i Xbox One. Ranije smo pisali da je ESRB već iscurio određene podatke, a jučer je došao još jedan dokaz. 

Ovaj puta PEGI (organizacija isto kao ESRB, samo je PEGI za Europu) je na svojim rejting stranicama jasno otkrio da Serious Sam Collection najava je pred vratima. Inače, ako možda ne znate ova kolekcija je već izašla, ali na PS3 i X360 konzolama. Dakle, igra je dobila rejting u USA i EU tako da je vrijeme za službenu objavu. Vjerujemo da će kolekcija biti u prodaji vrlo brzo. Kolekcija se sastoji od Serious Sam HD: The First EncounterSerious Sam: The Second Encounter, i Serious Sam 3: BFE igara. Dakle, za sve vas koji želite igrati Serious Sama ovo je raj. Dok ne dobijemo službenu potvrdu, morat ćemo se prisjetiti najave kolekcije za PS3 i X360.

https://www.youtube.com/watch?v=Tf35Hgs19x0

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano