Vijesti

Drama na Twitchu: Ninja je pokušao “srediti” da se bana igrač koji ga je ubio na streamu, pa mu se trebao ispričati

Meksičke, turske, brazilske i talijanske sapunice zajedno su čista nula naprema dramama koje se svakodnevno odvijaju na Twitchu i Youtubeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Koji idiot! Koliko glup moraš biti da napraviš to?!” – riječi su Ninje, najpopularnijeg streamera na svijetu, a koji se proslavio igrajući Fortnite. To je izjavio igraču koji ga je navodno “stream snipeao”. Znate li što znači termin “stream sniping”? Trebali smo guglati, radi se o tome kad gledatelj gleda protivnika na streamu, pa ga ubije iz daljine jer unaprijed zna njegovu poziciju.

To je varanje, a to znaju i ljudi koji stoje iza online kompetitivnih igara, pa ako streamer to može dokazati, protivnika se može kazniti. Najčešće banom.

Tako je Ninju jučer ubio protivnik pod imenom IcyFive sa sniperom, koji je, nakon što je vjerojatno shvatio koga je ubio, uključio emote. Ninjin prijatelj koji je s njim igrao, također popularni streamer Dr.Lupo, odmah je reagirao sugestijom kako bi trebao prijaviti igrača jer je ovaj uključio emote nakon killa, što bi kao trebao biti dokaz da je taj igrač “stream snipeao”. Što je bijesni i vidno iznervirani Ninja i napravio. I to uživo na streamu.

Ninja je instantno reagirao na ovaj kill.

Poznato je koliko je Ninja utjecajan u svijetu, pa su brojni obožavatelji igrača proglasili “pokojnim”, na što se oglasio IcyFive na Twitteru u strahu kako bi Epic mogao zabraniti njegov račun, optuživši Ninju da nema dokaza i da ga želi “uništiti” svojim utjecajem. S njim se složila velika većina Ninjinih obožavatelja, pa su ga doveli pred gotov čin.

Ninja je na Twitteru reagirao u svojem stilu, pa je optužio igrača da iskorištava trenutak popularnosti preko njegovih leđa i “milka” situaciju, da bi mu se na kraju ipak ispričao. Koliko je isprika iskrena procijenite sami.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano