Vijesti

EA Access uskoro dolazi na PlayStation 4?

Postojale su već ranije glasine da bi se EA Access mogao pojaviti na PlayStationu, ali od toga nije bilo ništa. Barem zasad. Za one koji ne znaju, EA Access je dostupan kad pričamo o konzolama samo na Xboxu i za relativno malo novaca omogućuje vam pristup u bazu i naravno igranje, velikog broja EA igara koje EA redovito ažurira novim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igre možete igrati sve dok posjedujete pretplatu na EA Access. Nešto kao Microsoftov Gamepass. EA Access košta godišnje $29.99 i ako volite EA igre zaista je dobra vrijednost za novac budući da osim punih verzija igara možete isprobati i igrati nove EA igre, a EA često na Accessu nudi isprobavanje novih igara prije nego što dođe službeni demo.

A ako ćemo vjerovati glasinama, čini nam se da EA Access dolazi na PS4 i to vrlo brzo.

Brazilski PSN je navodno leakao EA Access putem novih stvari na PSN-u

Ako EA Access dođe na PlayStation 4 to je sigurno dobra vijest za sve koji ne kupuju svoje igre odmah prvi dan jer realno za $30 godišnje dobijete hrpu igara.

Jedini problem je što PS4 ne može pokrenuti stare EA igre kao Dead Space ili Mass Effect koje su dostupne na Xbox One-u jer kao što znate Xbox One omogućava direktno igranje starih naslova na konzoli. EA Access u ponudi osim novih igara ima i te stare, dobre klasike koji na Xboxu One X primjerice izgeldaju bolje nego ikada.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano