Vijesti

EA nakon četiri mjeseca konačno otkrio što prodaje u Premiumu za Battlefield 1

Snježne mape su potvrđene za ruski DLC.

Prvi DLC, They Shall Not Pass, nam se polako bliži i donosi manje-više slične mape iz osnovne igre po uzoru na Scar mapu, kao i novi Frontlines način igranja o kojem smo pisali jučer. EA je nakon što su četiri mjeseca prodavali Premium igračima konačno objavio i detalje što se točno nalazi u Season Passu kojeg imaju u ponudi.

Od bitnijih stvari već znamo da nam četiri DLC donoso 16 mapa, nove operacije i 20 oružja, a tu su još i novi behemothi i elitne klase. Sada smo konačno dobili i generalne ideje za preostala tri DLC-a.

name of tsar

In the name of Tsar je drugi DLC koji nam donosi rusku vojsku i nove snježne mape koje su fanovi tražili od izlaska igre.

turning tides

Treći DLC, Turning Tides, će se fokusirati na navalnu borbu i donosi nam poznati Zeebrugge napad kao i novi pogled na Gallipoli ofenzivu.

apocalypse

Apocalypse je četvrti i završni DLC za Battlefield 1, a prikazat će nam neke od zloglasnih bitaka iz Prvog svjetskog rata, kao i novu brutalnu opremu i oružja.

EA trenutno nudi i sadržaj iz Deluxe DLC-a besplatno ako igrači kupe Premium. Kako izgleda sam gameplay iz prvog DLC-a možete pogledati u našoj video vijesti ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=d_DA-cTnk10

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close