Vijesti

EA objavio da otpušta 350 ljudi

Nakon Activisiona i Blizzarda, još jedan div igraće industrije objavio je u prilično poštenom i emotivnom pismu da će otpustiti 350 ljudi. Uglavnom se otkazi odnose na osobe koje su radile marketing, izdavanje i analitiku u poduzeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Electronic Arts trenutno broji oko 9000 radnika, a iz kompanije su objasnili da je restruktuiranje potrebno jer EA više nije kompanija koja je bila i koja želi biti.

“We have a vision to be the World’s Greatest Games Company,” he wrote. “If we’re honest with ourselves, we’re not there right now. We have work to do with our games, our player relationships, and our business.”

Za razliku od Activisiona koji je radnike otpustio kao da su zadnje rupe na sviralu, EA je rekao da je ovo iznimno teška odluka, no svejedno je to mala utjeha za ljude koji će ostat bez posla.

“This is a difficult day. The changes we’re making today will impact about 350 roles in our 9,000-person company. These are important but very hard decisions, and we do not take them lightly. We are friends and colleagues at EA, we appreciate and value everyone’s contributions, and we are doing everything we can to ensure we are looking after our people to help them through this period to find their next opportunity. This is our top priority.”

Kompletnu izjavu Andrew Wilsona možete pronaći na linku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano