Vijesti

EA se odlučio smilovati svim igračima FIFA-e i darivati im za Božić patch koji drastično popravlja lag

Kept you waiting, huh?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki od najvećih problema današnjice su sjedenje na “ladnom” betonu, propuh i lag u igrama. Ako je PES serijal izvanredni profesor u trajnom zvanju, onda je i FIFA magistar laga. Oba serijala imaju problem, ali PES je kako smo slikovito objasnili tu ipak kategorija za sebe. Priznao je i sam EA da već godinama lag stvara veliki problem igračima, a posebice su osjetljivi svi FUT igrači koji marljivo skupljaju bodove i troše pravu lovu na igrače i paketiće i onda im se dogodi protivnik koji ima problema s lagom i ubije bilo kakvo zadovoljstvo igranja. Još teži scenarij je kad krenu natjecanja koja su vremenski ograničena i jednostavno zbog laga igračima propadne šanse za osvajanje takvih turnira ili modeova.

https://www.youtube.com/watch?v=1WD8zidSb_o

Problem često bude u drugim igračima i njihovim vezama (NAT Type 3) i zbog toga pate svi. Konačno, EA je ponosno objavio da update 1.07 isključivo je vezan za popravak laga i stanje bi sad trebalo biti puno, puno bolje. Kako su sami rekli igra će biti puno responzivnija kad naletite na igrača koji ima problema s lagom. Više nećete vi osjetiti toliko posljedice i nećete vi biti kažnjeni zato što netko drugi nema otvorene portove ili skida filmove dok igra online meč. Na blogu EA je detaljno objasnio koja poboljšanja možete očekivati, pa kliknite ovdje!

Poboljšanja se odnose na sve modeove u igri i ako ste online igrač zaista bi trebali imati puno ugodnije igranje nego ranije. Lag u FIFA-i nije nikakva novost, ali ovo je prvi puta da je EA baš poduzeo konkretne mjere. Kako vi možete učiniti igranje sebi i drugima kvalitetnije? O tome smo napisali članak, ali i snimili video. Iako se odnosi na PS4 igrače ponajviše, sve ovo se može primjeniti i na Xbox te PC. Ako imate otvorene portove i sređenu internet vezu svima ćete pomoći, a ponajviše sebi.

KAKO DOBITI NAJBOLJE POSTAVKE ZA NORMALNO ONLINE IGRANJE

https://www.youtube.com/watch?v=QFa6z1AoccI

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano