Vijesti

Electronic Arts potvrdio novi Need for Speed i Plants vs Zombies

Vratite nam stari, dobri NFS!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je bio vrlo zanimljiv dan u EA stožeru. EA je morao izaći pred investitore i priznati da je imao slabiju godinu nego što su se svi nadali. Posebice Q3 razdoblje kad su izašli najveći hitovi nije zadovoljilo EA, a velike nade ove godine osim u Apex Legends, EA polaže u novi Need For Speed i Plants vs Zombies. Mi pak polažemo nade da ćemo nakon dugo godina dobiti kvalitetan NFS.

Povratak na staro?

Mi se to zaista nadamo jer posljednji Need for Speed nije nikoga zadovoljio. Igrači nisu bili sretni s NFS Paybackom, a nije niti prodaja bila dobra. Mi iskreno želimo povratak starog NFS-a. Hot Pursuit stil ili Underground. NFS-u ne treba nekakva “fejk” kvazi priča oko nabrijanih klinaca i njihovih vozila. Nadamo se da će to EA shvatiti. Plants vs Zombies je igra koja je kvalitetna, ali ne generira veliku prodaju. 

Obje igre očekuju se negdje na jesen, kad EA priprema jako puno naslova, a očekuju da mu veliki generator prodaje bude NFS. Otkrivanje novih igara očekujemo najkasnije na E3-u ove godine. Izjavu, uskoro vjerujemo bivšeg CEO-a Andrew Wilsona prenosimo u cijelosti: 

“Looking forward, we’re delighted to launch Anthem, our new IP, to grow Apex Legends and related Titanfall experiences, to deliver new Plants vs. Zombies and Need for Speed titles, and to add Star Wars Jedi: Fallen Order to our sports titles in the fall.”

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano