Vijesti

Epic Games Store zgrabio još jednu ekskluzivu

Postaju sve važniji igrači!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim izrazitih fanboya, svima je jasno da Epic Store postaje sve važniji i veći igrač na tržištu što ujedno znači i puno veću konkurenciju Steamu što nikako ne može biti loše. O Epic Games Storeu smo pisali već par članaka, pa ako vas zanima detaljnije zašto mislimo da će ova online trgovina postati jako velik igrač, pročitajte na idućim linkovima – klik i klik. Neki developeri su počeli već napuštati Steam, a finalna epozoda The Walking Dead igre dolazi ekskluzivno na Epic Store Game. Svi se sjećate da je Telltale propao, pa se dugo vremena tražio izdavač za finalnu sezonu.

https://www.youtube.com/watch?v=2tZyt9P66B0

Svi vi koji ste već ranije kupili čitavu sezonu trebali bi dobiti preostale dvije epizode putem Steama (najvjerojatnije), ali svi vi koji ćete se naknadno odlučiti na kupnju ovog serijala ili koji kupujete epizodu po epizodu kraj igre ćete jedino moći “doživjeti” putem Epic Storea. Inače, iako vlada mišljenje da nitko ne igra igre sad bivšeg Tellatela, The Walking Dead serijal dosta je popularan među igračima koji su se vezali za priču i likove u igri. To je putovanje koje traje već godinama, a nama je drago da će svi fanovi igre doživjeti kraj ove igre. 

Ne zaboravite da već 15.siječnja izlazi treća epizoda finala. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano