Vijesti

Fallout 3 remake u Fallout 4 pokretaču The Capital Wasteland nikada neće izaći

Zbog pravnih problema trajno je zaustavljen razvoj igre, dok je Fallout 4 New Vegas još u produkciji.

Stara koka Fallout 3 ipak neće dobiti zatezanje lica, botoks, pumpanje usana i povećanje grudi kako je to već bilo najavljeno proteklih dana.

Glavni razlog zašto je trajno zaustavljen razvoj The Capital Wastelanda su mogući pravni problemi koji bi nastali prilikom upotrebe glasovne glume iz Fallouta 3.

Road To Liberty Team je predstavio Bethesdi svoje metode implementacije glasovne glume u Capital Wasteland, ali nakon razgovora su izašli pognute glave, jer bi takav čin za sobom povukao brojne nepredviđene pravne probleme, te su se odlučili na drugačiji pristup.

Moderi su željeli snimiti sve razgovore iznova, ali onda bi izgubili glasove i odličan posao koji su odradili Liam Neeson, Malcom McDowell, Ron Perlman i Eric Todd Dellums. Isto tako, voditelj projekta, Nathan, bi nakon izdavanja Capital Wastelanda bio izložen tužbama zbog piratstva i kršenja autorskih prava, stoga je ovakav potez ove ambiciozne ekipe u potpunosti razumljiv.

Ostavljena je mogućnost da se u budućnosti nastavi razvoj, ako uz blagoslov Bethesde i Zenimaxa postane moguć takav scenarij.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close