Vijesti

Fallout 4 Far Harbor ažuriranje za PS4 popravlja užasne performanse

U Bethesdi s vremena na vrijeme imaju ozbiljnih tehničkih problema u svojim igrama. Nažalost, ni novi DLC za Fallout 4 nije ostao uskraćen za to, no barem je sada izdano novo ažuriranje koje popravlja probleme. Igrači PlayStation 4 verzije Fallout 4 DLC-a Far Harbor su već prosvjedovali zbog kriminalno loših performansi, posebice u dijelu igre zvanom Woodlands. Naime, u navedenom području broj sličica u sekundi bi znao pasti i na 15. Prema navodima iz Digital Foundryja, ovo se događalo iz razloga što je na PS4 dvostruki međuspremnik radio probleme u vertikalnom sinkroniziranju. Xbox One verzija ne koristi tehniku dvostrukog međuspremnika pa taj problem na ovoj platformi nije bio prisutan i igra je uglavnom imala stabilnih 30 fps-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je Bethesda ujedno izdala i novu beta zakrpu za PC verziju Fallouta 4 na Steamu.  Zakrpa donosi poboljšanje performansi prilikom pregleda modova, korištenje filtra za najpopularnije modove dana, kao i generalna poboljšanja stabilnosti i optimizacije. Ova zakrpa trebala bi ubrzo stići i na konzole, kao što je i dosad bila praksa.

Upute kako bezbolno ažurirati PS4 verziju Fallout 4 Far Harbora možete naći ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano