Vijesti

Fallout 76 beta dolazi točno u vrijeme da pomuti tržište za velike igrače

U Bethesdi se ne boje nikoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fallout 76 novi je Bethesdin projekt, a koji će pokušati preko online koncepta privući sve ljubitelje apokalipse u svoj svijet i spojiti ih jedne s drugima u cilju svjetske dominacije ili jednostavne šetnje kroz ulice dosad najveće Fallout igre.

Ono što su mnogi čekali, danas smo i saznali. Datum pokretanja beta testiranja za Fallout 76 određen je za deseti mjesec, a kada će to točno biti u listopadu još uvijek nije poznato. Očito je kako se u Bethesdi nikoga ne boje, a nas bi jedino moglo biti strah za novčanike jer isti mjesec dolaze RDR 2, novi COD i Battlefield.

Mogućnost sudjelovanja u beti imat će oni koji su prednaručili igru, a pozivnice će se slati u valovima pa će tako svakim sljedećim testiranjem broj igrača koji su pozvani biti veći, a sve kako bi se uspostavila stabilnost na serverima i izbacila igra bez problema za sve koji će je igrati na prvi dan izlaska.

Nove informacije uskoro

Saznali smo i kako nove informacije o igri, a pretpostavljamo i samoj beti, doznajemo idući mjesec, točnije negdje u periodu između 9. i 12. kolovoza na QuakeConu na kojem će Fallout 76 imati svoj panel. Ako imate koje pitanje, isto možete postaviti na bilo kojoj socijalnoj mreži ili na idućem linku, na kojem uostalom možete saznati i sve ostale informacije poput one kako pristupiti beti i slično. Samo ih nemojte pitati hoće li biti crossplayja jer Sony je tome već stao na kraj.

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano