Vijesti

Fanovi konačno došli na svoje; Totti napokon završio u legendama PES-a!

Konačno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjesni smo mi da velika većina vas igra FIFA-u i FUT, ali još uvijek puno igrača igra PES 2019 godine. Kao što smo rekli i dalje ostaje pri tome, kad gledamo kvalitetu samog gameplay na terenu, PES je i dalje najbolja simulacija nogometa. Manje je atraktivna od FIFA-e 19 gdje lete škarice i driblinzi kao da svaka ekipa ima 11 Ronaldinha u ekipi. No, svi znamo što je problem PES-a. To su licence, slabija prezentacija i često loš online. 

myClub Legende

Iako je FUT daleko najpoznatija simulacija otvaranja paketića, svi vi koji igrate PES 2019 znate dobro da u myClub svaki tjedan stižu novi, legendarni igrači. Do sad smo vidjeli neke od najvećih zvijezda kao što si Batistuta, Cruyff, Petar Krpan i dr. naravno. Svi čekaju još uvijek dolazak Lord Bendtnera, a dok se on ne ukaže morat ćemo se zadovoljiti novim “myClub Legends” igračima. 

Fanovi su tražili ponajviše Francesa Tottija i konačno su im želje ispunjenje. Od danas u svoju ekipu možete (ako imate sreće) ubaciti njega, legendarnog Hidetoshia Nakatu i manje legendarnog Park Ji Sunga. Sjeća li se itko Nakate? Kakav je to igračina bio. 

 

 pkhX2CZ

rUCBLdKZ

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano