Vijesti

Fantastična Četvorka dolazi u Spider-Man. Priprema li Insomniac novi i veliki sadržaj za igru?

9 milijuna prodanih komada svakako znači da igrači žele još!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš danas smo pisali da je Marvel’s Spider-Man najbrže prodavana PlayStation 4 ekskluziva i više je nego očito da igrači žele još sadržaja. Upravo ćemo to i dobiti ako je vjerovati Marvelu koji je čitav ovaj tjedan posvetio Fantastic Four franšizi ili ekipi. Ovisno o tome na koji način gledate Fantastičnu Četvorku. Iako Marvelov stream nije uopće bio posvećen Spider-Manu, pred kraj su iz Marvela otkrili da “velika i uzbudljiva Fantastic Four stvar dolazi u igru” što nam nekako vuče na Fantastic Four DLC. Iskreno se nadam da u pitanju nije samo nekakav kostim jer kao što ćete sami vidjeti, Marvel najavljuju veliku i zanimljivu stvar. Objavu možete vidjeti na 1:55:10 streama.

https://www.youtube.com/watch?v=M1LDaBprE_s&t=6903s

Originalno je zamišljeno da u igru dođe samo serijal dodatnog sadržaja nazvan “The City That Never Sleeps” koji je već vani, a u kojem smo dobili tri zasebne priče i nekoliko sati dodatnog igranja. Riječ je o solidnom sadržaju, ali nedostajalo je više zapravo misija i originalnosti. Vjerujem da ni sam Marvel, a niti Sony nisu očekivali da će se Spider-Man ovako dobro prodavati, pa se nadam da je Insomniac već ranije započeo rad na dodatnom sadržaju i ubacivanju Fantastične Četvorke u igru. Sve bismo trebali doznati vrlo brzo. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano