Vijesti

FFA Awards 2016. | Odabrali smo najbolju indie igru, najbolji RPG i najbolju glazbu

U četvrtom danu FFA Awardsa imamo nove igre koje su osvojile svoje prve nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FFA Awardsi polako se bliže kraju, a za četvrti dan vam donosimo pobjednike u novom setu kategorija. FFA zajednica je za danas odabrala pobjednike u kategorijama najbolji RPG, najbolja glazba i najbolja igra koju ne volimo vidjeti u PS+ ponudi tj. indie igra. Borba za najbolji RPG je bila dosta napeta, no Dark Souls 3 se uspio progurati ispred odlične ekspanzije za The Witcher 3, Blood and Wine. Uncharted je uspio osvojiti još jednu nagradu, ovaj put za najbolji soundtrack, a Inside od Playdeada dobio je svoju nagradu za najbolju indie igru.

Najbolji RPG – Dark Souls III (FromSoftware)

gU9ykMs

Dark Souls nas je još jednom oduševio fantastičnom borbom, RPG mehanikama, glazbom i vrhunskim level dizajnom. Originalna trilogija završila je na najbolji mogući način pod vodstvom direktora, Hidetake Miyazakija, a mi jedva čekamo vidjeti što nam to FromSoftware priprema za svoju iduću igru. Ako tražite brutalan i nezaboravljiv RPG, Dark Souls III je prava igra za vas.

Dark Souls III recenzija

Najbolja igra koju ne volimo vidjeti u PS+ ponudi – Inside (Playdead)

NE6TxIp

OK, priznajemo. Inside bismo rado vidjeli u PS+ ponudi budući da se radi o fantastičnom puzzle-platformeru kojeg ćete dobro zapamtiti zbog njegove atmosfere i dizajna. Developeri iz Playdeada su napravili impresivnu igru, a naša zajednica je to prepoznala i nagradila.

Inside recenzija

Najbolja glazba – Uncharted 4: A Thief’s End – (Naughty Dog)

zFeJbuP

Pored Uncharteda, ove godine smo mogli uživati u sjajnoj glazbi u brojnim igrama kao što su Final Fantasy XV, Doom, Dark Souls III i The Last Guardian. Naša zajednica je za ovu nagradu odabrala majstorsko djelo skladatelja Henryja Jackmana koje je na najbolji način pojačalo nezaboravnu avanturu Drakea u njegovoj zadnjoj avanturi.

Uncharted 4 recenzija

FFA Awardsi su još malo i gotovi, a za sutra vam donosimo nagradu za najiščekivaniju igru za 2017. godinu, kao i onu najvažniju – FFA igra godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano