Vijesti

FFA.hr portal sutra organizira prvi Apex turnir (PC i PS4)! Uzmite nam €50 i zabavite se! Sve informacije u članku

Uzmite nam lovu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apex ekipa, kao što ste mogli iz naslova, ali i naslovne slike vidjeti, sutra organiziramo PRVI Apex turnir. Nagrada za pobjednike je €50, a ova su pravila: 

Tko može sudjelovati?

PlayStation 4 i PC igrači jer Imamo mogućnost istovremeno prebaciti stream na obje platforme tako da su svi dobrodošli.

Koja su pravila?

Pobjednik je ekipa koja skupi najviše killova. Ne morate pobijediti meč, nego igrate na killove. Igrate duos vs trios jer će naš Figo biti s vama u ekipi i poginuti odmah kako bi mogao spektejtati vas i suigrača. Apex Legends nema custom games, pa svaka ekipa igra s random igračima. Ne igra svih 20 ekipa skupa na serveru. Prva dva teama idu u finale i igraju još jedan meč. Tko u finalu skupi najviše killova uzima €50. Ne zbrajaju se killovi iz prethodne runde. 

Što ako bude ekipa s istim brojem killova?

Nećemo ponavljati mečeve jer će turnir trajati 15 sati. Ako se dogodi da top ekipe imaju isti broj killova, Apex vodi statistiku i napravljenog damagea. U slučaju istog broja killova, gledamo tko je napravio veći damage i to je to.

Koliko ekipa?

Prvi je turnir pa tražimo idealni broj, ali za prvi put maksimalno se može prijaviti 20 ekipa! 

Kad turnir počinje i kako se prijaviti?

Sam turnir počinje sutra (subota) u 16 sati na našem YouTube kanalu! Prijave se vrše putem naše Facebook stranice (ostaviti komentar ispod članka) i putem našeg YouTube communityja! Također, potrebno će biti ostaviti komentar ispod posta.

Prijave skupljamo do 12 sati sutra (subota), a u komentarima (prijavama) treba napisati: naziv vaše ekipe, ime i prezime igrača, platformu na kojoj igrate, PSN ID ili Origin ID i dodajte našeg streamera Figu koji će to sve voditi. Njegov PSN ID – Figach77. Origin ID – 7Figo. Samo kompletne prijave sa svim podacima uzimamo kao valjane.

Plaća li se upad?

Ne. Podršku pokažite pretplatom na naš YouTube kanal i to je sve.

Kako znamo kad igramo i tko igra?

Popis ekipa koje igraju (dakle, prvih 20 prijavljenih) objavit ćemo na našem portalu iza 12 sati, a spisak ćemo staviti na FB kao i na YouTube community tab. 

Hoće li biti još turnira?

Ovo je tek prvi i pogreške su moguće, ali ako bude interesa, prijava i sve bude OK, naravno da će biti još.

Ako imate ikakvih nejasnoća ili pitanja, slobodno u komentarima pitajte. I naravno sretno svima. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano