Vijesti

FFA na SFeraKonu 2017!

FFA po prvi put na nekoj konvenciji – događaj koji se ne propušta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SFeraKon je znanstveno fantastična konvencija u organizaciji udruge Sfera koja se svake godine na proljeće odvija u Zagrebu. No s obzirom na sadržaj koji nudi, najbolje bi ju bilo opisati kao konvenciju geek kulture jer repertoar nije rezerviran samo za znanstvenu fantastiku. Tako se na programu konvencije nađu videoigre, društvene (tabletop) igre, LARP, cosplay i sl., te naravno knjige, filmovi i serije koje pripadaju ZF žanru. Lajtmotiv ovogodišnjeg, 39. SFeraKona je – retro. 

Dragi čitatelju, sigurno se sada pitaš kako se tvoj omiljeni gamerski portal FFA uklapa u ovu konvenciju? Pa…lako, ukratko rečeno! Po prvi put u povijesti SferaKona, našu malu, ali brzorastuću zajednicu predstavljat će naša Noćna Mandragora s predavanjem “Jesu li videoigre nekada bile bolje?” koje je direktno povezano s temom na FFA forumu, gdje su forumaši iskreno iznijeli svoja razmišljanja o trendovima u svijetu videoigara i kvaliteti igara u odnosu na vrijeme.

SFeraKon 2017 se održava od 12. do 14. svibnja 2017. na FER-u, dok predavanje Noćne Mandragore možete poslušati u subotu, 13. svibnja u 13:30 (predavanje traje sat vremena).

Na predavanju se očekuju i ostali portalovci, kao i članovi foruma, zato ne propustite ovu odličnu priliku za druženjem i ne sumnjamo, iscrpnom izlaganju i raspravi na zanimljivu temu!

Čitaj dalje

Vratili smo se sa SFeraKona! Evo što nas je oduševilo!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano