Vijesti

FIFA 17 besplatna za isprobavanje tijekom nadolazećeg vikenda

EA odlučio igračima ponuditi isprobavanje nogometne “simulacije” uz neka ograničenja, samo za igrače na PS4 i Xboxu One.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zainteresirani igrači dobit će pristup kompletnoj igru, uključujući i novi “story” način igranja, The Journey, Ultimate Team, karijeru i ostalo. No, bit će i nekih ograničenja. Naime, igru neće moći isprobati vlasnici Xboxa One koji su već iskoristili deset sati isprobavanja preko EA Accessa, a uz to će svima biti dostupan The Journey u limitiranom izdanju.

EA kaže da ćete moći besplatno igrati do deset sati na Xboxu One, dok PS4 nije spomenut (ali bi ograničenje moglo biti isto). Kako god, vrijeme za isprobavanje započinje u četvrtak, 24. studenog u 19 sati po našem vremenu. FIFA 17 bit će vam na raspolaganju do nedjelje 27. studenog u 8:59, a sav napredak koji ostvarite bit će moguće prebaciti na punu verziju igre, naravno, ako se odlučite na kupovinu.

https://www.youtube.com/watch?v=P9LHzVEPodg

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano