Vijesti

Final Fantasy Brave Exvius izašao za Android i iOS

Final Fantasy Brave Exvius je RPG koji je proizveo A-Lim, tvorac Brave Frontiera. Nakon što je igra postala jako popularna u Japanu s preko 6 milijuna preuzimanja, napokon smo dočekali i svjetsku premijeru. Tako je Final Fantasy Brave Exvius pod Square Enixovom izdavačkom palicom postao dostupan svima koji žele zaigrati ovu igru. Osnovna igra je besplatna, ali u igri su podržane mikrotransakcije. Jedna od takvih je i “early bird bundle”,koja znalajno ubrzava razvoj likova u igri i olakšava napredak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Final Fantasy Brave Exvius se inače pojavljuju likovi iz prijašnjih igara, kao što je as Cecil Harvey, Shadow i Exdeath. Borba je na poteze, po uzoru na stare FF nastavke.

Uostalom, pogledajte trailer za bolju predodžbu što vas očekuje u ovom nastavku FF-a za prijenosne platforme. Nama djeluje prilično dobro i privlačno, pogotovo kad se uzme u obzir da je igra u osnovi besplatna.

https://www.youtube.com/watch?v=0r5_xwF-nm4

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano