Vijesti

Final Fantasy XV multiplayer ekspanzija Comrades je odsada samostalno izdanje

Čini se kako je ekspanzija dovoljno popularna da bude svoj vlastiti naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Comrades je prvotno izašao koncem 2017. godine kao multiplayer dodatak za Final Fantasy XV čija bi se priča nastavljala 6 mjeseci nakon glavnih događanja u singleplayer dijelu. Igrači bi utjelovili (kreirane po vlastitom guštu) Kingslaive vojnike koji startaju svoju “karijeru” u Lestallumu, a zadaća bi im bila prikupljati dijeliće meteora kako bi ponovno osposobili i osnažili kraljevstvo Lucis.

Dijelići meteora kao i lova za nadogradnju oružja bi se prikupljali raznim misijama koje po običaju uključuju svladavanje raznih neprijateljskih čudovišta, kooperativno u društvo do 3 prijatelja. skupljeni dijelići meteora bi služili kao sredstvo otključavanja novih pordučja na mapi i novih misija. Čini se kako je ovaj koncept igre prilično dobro prošao kod publike stoga je Square Enix odlučio expanziju Comrades uobličiti kao samostalnu igru za koju neće biti potrebno posjedovati Final Fantasy XV za pokretanje iste.

https://www.youtube.com/watch?v=aTQNUJza4t0

Uz to, u ovakvom izdanju igre je došlo i 10 novih, dodatnih živina kao što je Daemon Melusine, a za one koji već imaju Comrades kao dodatak će doći u obliku besplatnog ažuriranja. Comrades u samostalnom obliku za UK tržište (a vjerojatno i ostali dio EU) izlazi upravo danas i to za PlayStation 4 i Xbox One. Kad su već otkazani svi budući DLC-ovi za Final Fantasy XV odlaskom Hajime Tabate, možda Square Enix ovim potezom testira koliko im je bilo pametno povući takav potez.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano