Vijesti

Firewatch dolazi na Nintendo Switch

Polako ali sigurno, Nintendo nadoknađuje zaostatke i dobiva još 3rd party igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na listu 3rd party igara koje naknadno dolaze na Nintendo Switch možemo dodati još jednu igru – Firewatch. Kako znamo da je Switch specifičnija konzola, Compo Santo trenutno ima za cilj tehnički ogoliti igru i nanovo izgraditi elemente kako bi se svijet brže renderao. Stoga će, logički, biti potrebno pričekati neko vrijeme prije nego igra gotova. Zbog toga još ne postoji konkretan datum izlaska, nego stoji ona famozna izjava: “Uskoro!”

https://www.youtube.com/watch?v=u0unZrwBIsI

Za praćenje svih eventualnih novosti po pitanju razvoja igre za Switch, moguće je otići na pripadajuću stranicu i pretplatiti se za dodatne buduće vijesti.

Optimizacija igre koju Compo Santo vrti ima dugoročni cilj koji ne uključuje samo izlazak igre za Switch. Prema njima navodno ima još igrača koji nisu igrali kao i milijune fanova koji bi mogli biti voljni ponovno odigrati igru stoga će ovu priliku iskoristiti za poboljšanje i čišćenje techa kao i poboljšanja za izvedbu igre na ostalim platformama. To uključuje PlayStation 4 i Pro, Xbox One i X, Mac i PC.

Ako još niste igrali igru, a zainteresirani ste, pročitajte našu recenziju. Definitivno će vam pomoći pri konačnom sudu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano