Vijesti

Follow JC Go! je kao Pokemon GO, samo skupljate katoličke svetce

Ovo čudo stiže ravno iz Vatikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od kad je prije nešto više od dvije godine stigao Pokemon GO i barem na kratko zaludio čitavi svijet, nagledali smo se kopija i kopija tog koncepta koje su redovno propadale. Također, u zadnjih 10-15 godina nagledali smo se i “fejlova” od strane katoličke crkve kako se približiti internet generaciji. Ovo nebi trebao biti još jedan takav.

Follow Jesus Christ (JC) GO! je koncept osmišljen u samom Vatikanu i donosi slične mehanike kao i Pokemon GO, samo što u ovoj igri nema borbe s drugim igračima. Nema nikakvog iole borbeno orijentiranog sadržaja, a umjesto pokemona skupljati ćete katoličke svetce.

Tu su i mikrotransakcije, ali drugačije od drugih

Kako biste privolili svetca u svoju ekipu svetaca trebati ćete točno odgovoriti na neka od pitanja koje će vam postaviti On u svojem virtualnom izdanju, ali to nije sve. Kroz kretanje kroz grad nailaziti ćemo na različite druge iteme, poput onih za jelo i piće čime ćemo svojeg igrača održavati na životu.

Dakle, ovu igru možemo etiketirati i kao pravu katoličku survival igru! Zanimljivo, i ova igra ima mikrotransakcije, međutim, fora je u tome što novac u biti donirate u humanitarne svrhe, a zauzvrat ćete dobiti nekakvu valutu unutar igre. Pokem…ups… Follow JC GO već sad možete preuzeti na Playstoreu, zasad samo u verziji na španjolskom jeziku, dok bi engleski jezik trebao stići ovih dana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano