Vijesti

Fortnite Battle Royale serveri su nedostupni i ne zna se kad će proraditi

A što sad? Imamo prijedlog što drugo igrati.

Fortnite Battle Royale toliko je popularan da to ni sam ne može podnijeti. Odnosno ne mogu podnijeti Epicovi serveri, pa su i baze podataka počele pucati po šavovima. Konkretno, radi se o bazi podataka koja sadrži podatke o igračima, a u kojoj je nešto otišlo po krivu. Što točno? To nažalost još ni ekipa iz Epica ne zna.

Pa se ni ne zna koliko dugo će igra biti nedostupna igračima. Inžinjeri iz Epica tako odrađuju prekovremene sate, radili su i cijelu proteklu noć (posljednjih 7-8 sati u SAD-u), pa je sreća u nesreći da će i plaće biti veće. Barem njima, jel’.

Fortnite u NBA-ju

Dok čekamo da se Fortnite serveri vrate u normalu, možemo se uvjeriti koliko je igra ušla u mainstream opću kulturu. Naime, zvijezda NBA momčadi LA Lakersa Josh Hart “tricu” je proslavio ni manje ni više nego bandage animacijom iz Fortnitea, što su komentatori, naravno, odmah prepoznali. Josh navodno igra Fortnite cijele dane i noći. Vjerojatno i komentatori.

https://www.youtube.com/watch?v=n-QA2GSG3xI

Dok čekate, možda biste priliku mogli dati najnovijoj besplatnoj battle royale zvijezdi. Igra se zove Radical Heights, pisali smo o njoj jučer, a iako je još nismo stigli isprobati, prema komentarima na internetu radi se o prilično zabavnoj battle royale igri s nešto drugačijim, ali originalnijim gameplay mehanikama. 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close