Vijesti

Fortnite će još više pokopati Apex Legends jer u četvrtak stižu Avengersi u igru

U samo par dana ostat ćemo bez omiljenih likova koje smo gledali zadnjih nekoliko godina. Tu ne mislimo samo na Avengerse, već i na Game of Thrones. Nećemo ništa nikome spojlati, ali priredite srca i umove na bolne Avengerse i zadnju sezonu GoT-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apexu, budi se

Apex Legends trenutno igra manje ljudi nego ikada što zbog nedostatka sadržaja, što zbog užasno loše Sezone 1 gdje nije ništa naučio od konkurencije. Apex Legend je i dalje odlična igra kojoj nedostaje sadržaja.

Kad je Epic već u puno toga iskopirao Apex, vrijeme je da i Respawn nauči od Epica kako takvu jednu BR igru održavati svježom. Prošle godine Thanos je došao u Fortnite, a ove godine kako se čini, Epic i Marvel će dodatno začiniti suradnju, pa će prema dostupnim informacijama puno više “Avengers” stvari doći u Fortnite.

Spominju se razni skinovi, povratak Thanosa, ali čak i drugi Avengers likovi. Velika i nova suradnja rezultirat će time da će opet svi barem na da-dva igrati Fortnite.

Epicu se mora priznati da vuče stalno pametne marketinške poteze jer je Avengers: Endgame “samo” jedan od najočekivanijih filmova svih vremena i budite sigurni da će porušiti mnoge rekorde kad pričamo o zaradi na kino blagajnama.

Dodajte u formulu mega popularni Fortnite i imate “win-win” situaciju. Epic će na Avengers skinovima okrenuti ozbiljnu lovu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano