Vijesti

Fortnite igrači plaču i žele novac nazad od Epica jer je igra “mrtva”, a skinove koje su masno platili sve manje vrijede

Teški su ovo dani za Fortnite kidare!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Heh, nedavno sam pisao kolumnu s Fortnite izrazima. Kiddare, plebovi, OG skinovi i stream snajperi. U kolumni, sam za sebe sam rekao da sam glup i star, a nekoliko dana kasnije shvatim da sam bio vizionar. Tanka je granica između ludosti i genijalnosti jer kolumna je napisana 18. siječnja. 12. veljače pišem o tome kako je Fortnite postao nebitan. Nevjerojatno. 

Di su pare?

Prije nego objasnim podnaslov, treba reći svima vama koji noćima od muke ne spavate, da Fortnite nije još uvijek mrtav. Neće ni biti mrtav, ali zaboravite na dominaciju koju je imao. Apex Legends je najbolja stvar koja se mogla dogoditi igraćoj industriji igara. Ne zato što je “ubio” Fortnite, već zato što je nešto novo i svježe na tržištu, a posebice u BR žanru. Iako to sad igrači ne vide, Apex Legends može samo napraviti Fortnite boljim.

Popularnost Fortnitea je već bila u padu jer je polagano krenuo dosađivati svima. Iako Epic, mora se priznati, radi nevjerojatan posao i igru održava svježom sve ove godine. Niti jedan studio ne radi što sve Epic radi s Fortniteom, ali trenutno ne pomaže ništa. Broj igrača je u padu, ali još lošije za Epic – manje se kupuju skupi skinovi.

apex legends current twitch viewers

 

Iz dana u dan razlika je sve veća!

Da, upravo su skinovi ponos svakog Fortnite igrača. Ako ste igrač od prve i druge sezone, vi ste uzor i “bog” mladim Fortnite igračima. Ako ste nekad imali Ravena bili ste tata igre, a danas ako ste bacili na skinove novac ste “budala.” To ne mislimo mi, jer niste budala ako volite igru. Voljet ćete je i dalje bez obzira što više nije toliko popularna.

A upravo zadnjih dana glavni igrači Fortnitea, a to su “kiddare”, plaču. Reddit, forumi, streamovi, puni su mahom mladih igrača koji sad plaču jer su bacili novac na skinove koji sve manje vrijede. Kako opada popularnost igre, tako opada i vrijednost skinova, a na kraju i računa koji sad mnogi žele prodati, ali za njega ne mogu dobiti ni blizu kao prije 2-3 tjedna.

Žele prodati jer igra više nije trend. Apex Legends je trend i igrači sad žele imati novac za skinove koji su tamo. A nemaju ga jer su pare otišle na Fortnite. Igru koja umire. Panika je zavladala i puno igrača od Epica želi povrat novca. Promijenilo se sve u samo par dana. 

Ono što je bio Fortnite, to je sad Apex

Nisu djeca kriva što su naivna. Nisu. Mladi su i naivni. Vjerovat će više jednom Ninji, Shroudu ili drugim poznatim streamerima. Razlika je samo što ti streameri zarađuju milijune i neće propasti, nego će se kao taj Shroud prodati EA-u i boli ga briga. Nije njemu bitno što je stekao slavu na PUBG-u kad će uspjeti i na Apexu.

Ninja je jedan od rijetkih kojemu je Fortnite još uvijek glavna igra. Na kraju, Ninja da ne zaradi više ni kune, svakako je bogat čovjek. A svi oni “mali” igrači se sad osjećaju izdano i prevareno od svih. Naravno da to nema veze s istinom jer nitko nikoga ne tjera da kupi skin, a ponavljam, Fortnite nije mrtav niti će biti.

Ne zaboravite kad budete trošili na stotine i stotine kuna na Apex mikrotransakcije da će jednom doći nova igra koja će i Apex maknuti s trona. Na kraju krajeva, ako volite neku igru, igrajte je jer vam je dobra, a ne zato što ona nije ili je u trendu. Ako ćete tako gledati, ostat ćete često razočarani jer trendovi su prolazni. Posebice danas. Nemojte plakati, nego budite pametniji. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano