Vijesti

FromSoftware radi na dvije nove igre. Jedna je launch naslov za PlayStation 5? Bloodborne 2? Teško.

Internet šuška i želi Bloodborne 2 kao jedan od launch naslova za PS5!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi sad prvo jedva čekamo zaigrati Sekiro: Shadows Die Twice koja je za mnoge jedna od očekivanijih igara 2019. godine. Ekipa koja je zaslužna za igre kao što su Dark Souls ili Bloodborne trenutno radi punom parom na Sekiro naslovu, no to na sreću nije sve na čemu rade. Nedavno su izdali i vrlo dobru VR igru Deracine koju smo i mi recenzirali. Ekipa koja je igrala igru pronašla je reference iz ostalih FromSoftware igara, pa smo svi skupa pomislili da je ubrzo stižu nove souls igre. Možda tu čak i ima istine budući da su iz studija potvrdili rad na novim naslovima.

Potpuno novi naslovi ili nastavci “souls” igara?

Znamo da rade na dvije nove igre tj., dva nenajavljena projekta. Fanovi žele Bloodborne 2 koji će sigurno kad-tad doći, a nekako svi misle da bi igra mogla biti jedna od launch naslova za PlayStation 5. Ako konzola izlazi 2019. godine teško da ćemo vidjeti Bloodborne 2, ali ako izlazi početkom 2020. godine možda je i moguće. Drugi opet žele novu Souls igru, a ne PlayStation ekskluzivu. Mi nekako mislimo da će na kraju biti pola želja ispunjeno. Vjerujemo da zaista rade na nekoj od “Soulsborne” igara, ali nadamo se i potpuno novom naslovu.

Čekamo 2019. godinu i najavu barem jedne nove FromSoftware igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano