Vijesti

Ghost Recon: Wildlands trenutno se prodaje bolje od Horizona i nove Zelde

Bez obzira na mlaki prijem kod kritike, Ubisoftov TPS odmah po izlasku zasjeo je na prvo mjesto po prodaju na području Velike Britanije.

Iako je zatvoreno beta testiranje ostavilo gorak okus, a nakon otvorene bete pričalo se samo o bugovima i nestabilnim serverima, Ghost Recon: Wildlands se, prema podacima portala Gamesindustry.biz, našao na prvom mjestu ljestvice najprodavanijih igara na području Velike Britanije.

Istina, Horizon Zero Dawn koji se spominje u naslovu izašao je prije gotovo mjesec dana, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild prije samo deset dana, rezultati prodaje svakako su iznenađujući. Na popisu se također našao još jedan od prošlotjednih noviteta, Nier: Automata, kao i “klasik” GTA V.

Slijedi popis 10 najprodavanijih igara na području Velike Britanije:

  1. Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands
  2. Horizon Zero Dawn
  3. Lego Worlds
  4. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  5. GTA5
  6. Nier: Automata
  7. FIFA 17
  8. Rocket League
  9. 1-2 Switch
  10. COD: Infinite Warfare

Treba li razloge ovakvih rezultata tražiti u količini novca koji se pumpa u marketing ili zbog ukusa igrača koji sve više traže jednokratnu i plitku zabavu, pisat ćemo nekom drugom prilikom, a zanima li vas kvaliteta naslova, pričekajte kraj tjedna i presudu FFA redakcije o kvaliteti Wildlandsa i Nier: Automata, dok već neko vrijeme možete pročitati što mislimo o Horizon Zero Dawn.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close