Vijesti

Glasine kažu da iduća Batman igra nosi naziv Arkham Crisis, ima co-op i duplo veći otvoreni svijet od GTA V

Da, znamo već da postoji Batman igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskreno, više nam nije jasno zašto Rocksteady ili WB Montreal ne potvrde službeno postojanje nove Batman igre. Iscurilo je već toliko (neslužbenih) dokaza da nam je svima jasno kako je Batman igra u izradi. Jedino što nismo sigurni rade li se paralelno dvije Batman igre ili samo jedna? Mi smo zaista puno pisali o glasinama, pa se ne želimo ponavljati, nego ćemo vam ovdje staviti zadnje linkove za čitanje, a koji se nastavljaju na ove nove glasine:

Batman igru razvija Warner Bros. Montreal?

Iscurili crteži iz nove Batman igre čiju najavu očekujemo jako brzo

Nove glasine dolaze od QA testera koji radi za WB Montreal. Sve informacije iscurio je putem Discorda. Prema njegovim riječima, nova igra iz Arkham serijala zove se Batman: Arkham Crisis. Riječ je o pravoj “AAA” igri te dosad najambicioznijem Batman projektu u svijetu igara. Svijet ili mapa u kojoj se igra odvija, duplo je veća od one koju ima GTA V i igra ima co-op. Ranije smo pisali da se cijela priča nove Batman igre vrti oko Tajnog i kriminalnog društva “Court of Owls” koje želi zavladati Arkhamom i ubiti sve “slabe” stanovnike ovog grada. 

Igra navodno izlazi na jesen. Mi se nadamo uskoro službenoj potvrdi da ne moramo više pisati samo o glasinama. Igrači jedva čekaju ponovno se vratiti u Arkham svijet, a ogroman uspjeh Spider-Mana pokazao da obožavamo igre sa super junacima. Pa tko ne voli biti Batman? Naravno, ovo su glasine i ne moraju biti točne, ali čak je i sam WB Montreal objavio na LinkedInu oglas za posao u kojem traže nove ljude za rad na novoj igri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano