Vijesti

Glumio budalu i provocirao Apex Legends developere, pa popio bananu kao nitko!

Nemojte biti budale i kreteni, ako niste. Svijet i gaming zajednica će vam biti zahvalni, a svima će biti puno ugodnije igrati. Apex Legends se ozbiljno uhvatio u koštac s cheaterima kojih ima sve više u ovoj igri i do dana današnjeg, banano je preko 500 tisuća igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IQ 21

A jedan je igrač posebno bio glup. Naime, sve je i streamao, a na streamu je htio dokazati da Respawn uopće ne bana cheatere i da njega neće banati. Toliko je bio bezobrazan da je prozivao i provocirao developere, rugao im se da mu ne mogu ništa, a onda je popio ban.

Ne jedan nego njih nekoliko jer je napravio još nekoliko računa i pokušao je varati u igri. Jedan od developera čak je napisao da mu je cijela nedjelja (slobodna) otišla na bananje ovog idiota.

Kad ste konj…

Na kraju je podvio rep i odustao jer je shvatio da Respawn radi svoj posao. Mi se nadamo da mu je Respawn banao sve živo da više ne može igrati igru jer čemu sve to? Gdje zadovoljstvo u tome?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano