Vijesti

Godinu dana nakon izlaska, kreatori God of Wara su se zahvalili besplatnom PS4 temom i emotivnim videom

Prema velikoj većini djelitelja nagrada, God of War je proglašen najboljom igrom 2018. godine. Što je u jednoj od najjačih godina u povijesti poseban uspjeh, a posebno je impresivna činjenica da su kod većine nagrada “pomeli” i Rockstarov Red Dead Redemption 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svih tih “stotica” i GOTY nagrada na prvi rođendan igre red je da se zahvališ svima, a koliko sve to skupa znači kreatorima igre iz Santa Monica studija možete se uvjeriti u objavljenom 4-minutnom videu.

Hvala!

Kroz četiri minute razni akteri u razvoju igre dotaknuli su se najdražih trenutaka koji su uslijedili po izlasku. Od najdražih “fan made” videa, izrezbarenih statua, grafita, zahvala roditelja koji posebno cijene stvoreni odnos Kratosa i sina mu Atreusa…

“Od hvala se ne živi” – rekao bi moj najdraži majstor za kućne popravke, a sličnim se povela i ekipa iz God of Wara, pa je osim dirljivog videa zahvale svim igračima omogućila besplatnu dinamičku temu za PlayStation 4.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano