Vijesti

GOG nudi Unreal Gold potpuno besplatno

Požurite dok traje ova primamljiva ponuda!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se Epic Games bavi Fortniteom pripremajući turnir, jedna njihova igra koja ih je vinula u zvijezde je proslavila 20 godina postojanja. Pogađate, radi se o igri Unreal na čijim temeljima je nastao Unreal Engine (a i Tournament serijal koji je bio mega popularan u svoje doba) čija četvrta iteracija pokreće brojne igre danas. Ovaj FPS je bio jedan od posljednjih nastavaka stare škole gdje je interakcija bila minimalna, a primat je bio na brzoj i frenetičnoj akciji i napucavanju (prije nego su na scenu nastupili Half Life i kasnije Deus Ex). Za razliku od Quake serijala u to doba, Unreal je grafički bio miljama bolji te se puno bolje drži i dan danas.

Sada kada je prošlo 20 godina, vrijeme je za čašćenje!

Epic Games u suradnji sa GOG-om daje Unreal Gold potpuno besplatno. Odite na ovu poveznicu i ugrabite igru dok ne bude prekasno jer ova ponuda traje do 24.5.2018. do 19 sati. Čuvajte se mračnih koridora!

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano