Vijesti
Popularno

Google je trailerom najavio budućnost igranja koju će otkriti idući tjedan

Jako ozbiljno razdoblje u gaming industriji nam se opasno približava, a prvi u novoformiranom trojcu giganata koji će baciti karte na stol biti će Google.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je, već mjesecima pišemo o razno raznim glasinama o namjerama Googlea da se ozbiljno uključi u gaming industriju, dok je sve potvrđeno službenom potvrdom prisustva giganta na najvećoj svjetskoj konferenciji developera, godišnjem GDC-u.

Već dugo nismo imali ozbiljan trojac u gaming industriji, jer Nintendo igra neku sasvim svoju igru, a da Google ozbiljno misli uskočiti u krevet sa Sonyjem i Microsoftom pokazuje i upravo objavljeni teaser trailer.

Grafički savršeno izvedena okolina sugerira “nešto” na kraju tunela, ono nešto što je, kako kaže Google, njihova verzija budućnosti igranja.

Dakle, u utorak 19. 3. u 18 sati po našem vremenu Google kreće prvi, a očekuje se kako odgovore Sonyja i Microsofta nećemo čekati predugo.

Microsoft će navodno svoju novu konzolu predstaviti u lipnju na E3 sajmu, dok Sony može iznenaditi bilo kad, čim odgovorni ljudi procijene kako je vrijeme za to. Sjetimo se, Sony je 2013. godine u veljači iznenadio s najavom eventa na kojem su predstavili PlayStation tek 20 dana uoči istog.

Bez obzira što nam sprema Google, bila to konzola ili streaming servis, rat započinje! Jedini rat kojem se veselimo…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano