Vijesti

GTA Online uskoro donosi krijumčarenje oružja

Nadolazeća nadogradnja Rockstarove franšize nosit će naziv Gunrunning.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GTA Online nastavlja rasti, nova nadogradnja, Gunrunning, trebala bi biti objavljena tijekom lipnja, a fokusirat će se na krijumčarenje oružja koje će se kao jedna od grana kriminala pojaviti u južnom dijelu San Andreasa.

Vozila s naoružanjem, tajne baze i ORUŽJEEEE!

Rockstar najavljuje mogućnost kupnje baza smještenih ispod zemlje i tamo će se moći otvoriti neka vrsta trgovine i proizvoditi vozila i raznovrsna oružja. Takvi bunkeri također će imati strelište na kojem će se svako oružje moći isprobati.

Gunrunning će također uvesti oklopno vozilo za prijevoz ljudi (daleko poznatiji je naziv APC), a to vozilo će također imati i amfibijske karakteristike. Još jedna od novih mogućnosti bit će nešto što se zove Mobile Operation Center, a omogućavat će opremanje vozila oružjem i raznim oklopima “u hodu”.

Više detalja i točan datum objave,nove nadogradnje Rockstar će objaviti uskoro, a do tad se morate zadovoljiti prvim screenshotovima iz Gunrunninga.

gta 1

Krijumčari oružja svoje baze skrivaju ispod površine zemlje.

gta 2

Naoružana vozila dobro će doći.

gta 3

Svako od proizvedenog oružje moći će se isprobati u posebnoj streljani.

gta 4

Ovo definitivno podsjeća na scenu jurnjave iz Mad Maxa.

gta 5

Amfibijska vozila bit će kao stvorena za mutne i ilegalne poslove s oružjem.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano