Vijesti

Guerilla Games seli studio, zapošljava nove ljude i kreće s idejama za nove igre

Masovni pomaci u redovima Guerilla Gamesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih nekoliko godina su kao iz snova za nizozemski Guerilla Games. Nakon i više no uspješnog lansiranja novog IP-a u vidu Horizon: Zero Dawna, kao da se sve otvorilo za studio koji je odjednom dobio krila.

Tako su svoj engine dali na korištenje Kojimi koji će isti iskoristiti za svoj Death Stranding, a priča oko Horizona ne jenjava ni dan danas.

Sve to, logično, dovelo je do većih mogućnosti za studio koji konstantno napreduje i koji nakon ogromnog uspjeha Horizona ima sigurno odriješene ruke od Sonyja pa tako marljivo radi na novoj igri za koju svi pretpostavljamo da je nastavak Horizona.

Igre kao na traci

Odlične vijesti dolaze i danas, jer studio je najavio preseljenje u novu zgradu, a koje će se dogoditi 2019. godine, nakon što ista prođe kroz preuređenje i prilagodbu za rad. Ta nova zgrada ponudit će i više prostora za nove zaposlenike, a cilj je dostići brojku od 400 radnika, što bi bilo povećanje za 150 u odnosu na trenutno 250 zaposlenih. Ogromna brojka, složit ćemo se, a koja bi po svemu sudeći trebala značiti „razdvajanje“ studija na dva dijela od kojih bi jedan primarno radio na pretpostavimo Horizonu, dok bi drugi dio radio na novom IP-u ili možda Killzoneu.

Iz studija su se pohvalili kako uspjeh Horizona znači lakše zapošljavanje talentiranih ljudi, i kako su u posljednjih mjesec dana zaposlili već 9 novih zaposlenika. Također dodaju kako je cilj izbaciti novu igru svake dvije do tri godine, zbog čega i pretpostavljamo razdvajanje na dva dijela. Govore i kako će neke od tih novih igara biti potpuno novi IP-jevi, što svakako podržavamo, ali je i dobra naznaka da u Guerilla Gamesu ne fali ideja za koje se nadamo da će biti bar jednako uspješne kao i Horizon: Zero Dawn te Killzone serijal.

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano