Vijesti

Halo Infinite je “reboot” serijala i označava povratak korjenima Halo 1 i Halo 2 igara

Master Chief!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halo Infinite definitivno je najočekivanija Xbox One/PC igra ove godine. Svaka Halo igra ima poseban utjecaj na igraći svijet bez obzira koju platformu preferirali jer riječ je o legendarnom serijalu koji je pomalo zalutao sa zadnjim nastavkom. Halo 5, pa ni Halo 4 nisu bile baš igre koje su svi željeli. Kao što znate Bungie se prebacio na Destiny, a igru radi 343 Industries koji se nije odmah najbolje snašao.

Iako je recimo Halo 5 bila kvalitetna igra, nije bila najbolja Halo igra. Još uvijek mnogima su najbolja prva 3 dijela igre, ali i ODST i Reach su bili odlični na svoj način. Halo Infinite će biti na tragu prve 3 Halo igre. Igra će biti spiritualni reboot serijala i ponovno će u glavnoj ulozi biti Master Chief što je jedino ispravno.

Igra također radi na potpuno novom engineu koji je kreiran od nule. Dakle, nije modificirani Halo 5 engine. Slipspace Engine kreiran je od nule i vjerujemo da će ga 343 Industries debelo koristiti na next-gen Xboxu. Halo Infinite očekujemo ove godine, a više detalja ćemo dobiti na E3-u.

Najluđe glasine kažu da bi next-gen Xbox mogao doći do kraja godine jer MS želi izbaciti konzole prije Sonyja, a Halo Infinite bi mogao biti launch igra iduće Xbox generacije što bi značilo da će igra paralelno izaći na Xbox Oneu i idućim konzolama. Jedva čekamo E3 za nove informacije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano