Vijesti

I službeno je – Red Dead Online beta stiže sigurno do kraja mjeseca

Budući da Rockstar i Take-Two nisu davali nikakve izjave u vezi Red Dead Online bete i mi smo kao mnogi pomislili da je početak onlinea odgođen.

Evo, ipak možemo svi mirno spavati. Ili ne, ako ste kao ja koji imam igru od dana izlaska, a u igri imam samo pola sata. Vi koji ste je prešli ili ste daleko odmaknuli u igri imate još vremena sve završiti jer sada i službeno znamo da Red Dead Online sigurno dolazi prije kraja mjeseca studenog. Vijest je potvrdio sam šef Take-Two kompanije – Strauss Zelnick. “Red Dead Online dolazi prije kraja mjeseca”, što znači da je realno za očekivati da online dolazi negdje između 25.-29.11. Možda čak i malo ranije. O tome što vas može očekivati pročitajte – ovdje!

Dok čekamo online pogledajte jedan od najsmiješnijih glitcheva ikada

https://www.youtube.com/watch?v=7f2w7Ijmffk

Battle royale, živi svijet, misije i jahanje s društvom

Naravno da Zelnick nije htio nikakve detalje dodatne otkriti iako sami već znamo da će Red Dead Online biti poboljšana verzija GTA V onlinea što znači da očekujte prave misije unutar online svijeta gdje ćete zajedno jahati sa svojim prijateljima, pljačkati ili štiti banke. Igra će imati PvE i PvP. Očekujte ogroman svijet, živi svijet i stalno nove stvari. Potencijal je ogroman. Navodno da će imati i battle royale što je praktički i potvrđeno. Naime, ugledni britanski site Trusted Reviews “popio” je ogromnu tužbu od 8,5 milijuna kuna jer je otkrio detalje za RDR Online. 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close