Vijesti

Idući Call of Duty po svim informacijama je Call of Duty: Modern Warfare 4

Nije Call of Duty: Ghosts 2!

U rotaciji studija koji rade na Call of Duty igri, ove godine vrijeme je da svijetu novu igru iz serijala predstavi ekipa iz Infinity Warda. Članovi razvojnog teama aktivni su dosta na Twitteru, pa smo tako već imali priliku vidjeti njihove teasove za novi nastavak u franšizi. Sve je do sad upućivalo na Call of Duty: Ghosts 2, ali kako se čini to ipak nije slučaj, nego ćemo dobiti nastavak fanovima najdražeg CoD-a, a to je Modern Warfare. Budući da su blagdani za većinu prošli i polako se svi vraćaju svojim poslovima, ekipa iz Inifinity Warda ponovno je postala aktivna na društvenim mrežama.

 

Iako sve neodoljivo podsjeća na CoD: Ghosts jučer je jedan od čelnih ljudi Kotakua i čovjek koji do sad nije pogriješio kad je u pitanju Call of Duty rekao da sigurno nije Ghosts 2. Jason Schreier je zaista pouzdan izvor i već zna na čemu IW radi. Kad nije Ghosts 2 onda je 99% novi Modern Warfare. Naime, jedan od bitnijih likova Modern Warfare svijeta je poručnik Simon “Ghost” Riley, koji nosi maskirnu kapu koja ima print lubanje. Ovo dodatno potvrđuje glasine koje su se pojavile prošle godine kada je nekoliko portala pisalo da ima informaciju iz pouzdanih izvora da je novi CoD upravo Modern Warfare 4.

Simon Ghost Riley multiplayer character CoDG

Ovo nije Ghosts 2, nego poručnik Riley iz Modern Warfare serijala

Vjerujemo da će većini ova vijest zapravo biti pozitivna jer još uvijek svim ljubiteljima serijala Modern Warfare je i dalje najdraži dio. Postoji čak mogućnost da će uz novi Modern Warfare doći i remaster CoD: MW 2. Ne znamo još hoće li novi Call of Duty imati uopće kampanju, ali sigurni smo da će imati toliko popularni battle royale mode. Znate svi da je Call of Duty: Black Ops IV veliki komercijalni uspjeh upravo zahvaljujući Blackout modeu. Nadamo se uskoro konkretnim informacijama.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close